Vezi cine sunt cei 6 membri ai juriului

[vocal_title title=”Detalii eveniment”]

Liceliada este competitia celor mai talentate licee din Romania. Vrem sa descoperim si sa promovam tinerii care au curajul sa isi urmeze pasiunile. Anii de liceu sunt o perioada importanta in configurarea artistica a tinerilor, de aceea au nevoie sa li se creeze oportunitati. Liceliada este o astfel de oportunitate in care vom implica activ si liceele, ca institutii de invatamant care sustin pasiunile tinerilor.

Prima editie a show-ului se va adresa liceelor din Bucuresti si va avea loc in 21 aprilie la Cinema Pro. Juriul va fi format din personalitati din lumea muzicii, coregrafiei, radioului si televiziunii.

Momentul artistic inscris in concurs nu este limitat de anumite categorii, incurajam o paleta larga de activitati artistice (muzica, dans, coregrafie, desen, acrobatii, beatbox, magie, etc).

Liceele care vor insuma punctajele cele mai mari vor urca in clasamentul Liceliada: premiul 1- 10.000 RON, premiul 2- 5.000 de RON, premiul 3- 2.000 de RON.

De abia asteptam sa vedem cine sunt cei mai talentati liceeni din Bucuresti!

Premiul I – 10.000 Ron

Premiul II – 5.000 Ron

Premiul III – 2.000 Ron

Vreau bilet la competitia liceelor!
Vezi licee inscrise

Inscrie-te acum in competitia liceelor!

Urca pe scena pentru liceul tau! Ridica juriul in picioare! Ridica publicul in picioare! Uimeste-i pe toti cu talentul tau si poti castiga marele premiu!

Video