Sunteti gata sa aratati lumii intregi ca aveti cel mai tare liceu din oras? Mobilizati-va colegii si urcati pe scena liceul vostru!

Liceliada este competitia celor mai talentate licee din Romania. Vrem sa descoperim si sa promovam tinerii care au curajul sa isi urmeze pasiunile.

muzica_res

Anii de liceu sunt o perioada importanta in configurarea artistica a tinerilor, de aceea au nevoie sa li se creeze oportunitati. Liceliada este o astfel de oportunitate in care vom implica activ si liceele, ca institutii de invatamant care sustin pasiunile tinerilor.

Prima editie a show-ului va avea loc in luna aprilie in Bucuresti, iar juriul va fi format din personalitati din lumea muzicii, teatrului, coregrafiei, radioului si televiziunii.

Pentru ca inscrierea unui liceu sa fie validata, este obligatoriu ca acesta sa fie reprezentat in finala de minimum 3 momente artistice care sa se incadreze in maximum 20 minute, in total. Numarul de reprezentati ai liceului nu este limitat, ei se pot inscrie fie individual, fie in grupuri, cu conditia sa respecte cerintele de mai sus. Momentul artistic inscris in concurs nu este limitat de anumite categorii, incurajam o paleta larga de activitati artistice (muzica, dans, coregrafie, desen, acrobatii, beatbox, magie, etc).

Liceele care vor insuma punctajele cele mai mari vor urca in clasamentul Liceliada: premiul 1- 10.000 RON, premiul 2- 5.000 de RON, premiul 3- 2.000 de RON.

Regulament
grup_scena
cantec

Mai multe detalii legate de conditiile de participare in competitia Liceliada puteti gasi la sectiunea “Inscrie-ti liceul!”.

In cazul in care premiile sunt castigate de un liceu care s-a inscris cu mai multi participanti, sumele vor fi impartite in mod egal la numarul de participanti.

Urca-ti liceul pe scena!

Castiga competitia celor mai talentate licee din Romania!

Vezi licee inscrise
biscuitii_casei
tortizi
mentos
kfc
Carton logo F64
dh
MELI MELO LOGO
logo_LP

Parteneri media

LOGO KISS FM SIMPLU FUNDAL NEGRU
SBVG_logo-nou
logobravonet-white
rmm-logo_rgb

Cu sprijinul

inspectoratul scolar

Cu sprijinul

logos_bloggeri (2)